Aluminium schutting

Een aluminium schutting is een schutting die weinig onderhoud vergt. Daarnaast is een dergelijke schutting goed te combineren met andere objecten en materialen in de tuin. Niet zelden wordt deze schutting dan ook gecombineerd met glaswerk of houten objecten. Een aluminium schutting is ook aantrekkelijk geprijsd. Hierover kunt u meer vinden op onze website.

Met schuttingen van dit materiaal bereikt u een strakke moderne uitstraling. Het is bij ons verkrijgbaar in verschillende combinaties, materialen of poorten. Als u het heeft over milieuvriendelijke schuttingen dan is een aluminium schutting …. de oplossing. Tegenwoordig is er overigens veel tuinmeubilair te vinden die prima te combineren zijn met het materiaal.

Laat uw aluminium schutting plaatsen

We kunnen hier een technisch verhaal houden betreffende de fabricage en montage, maar vooralsnog volstaan wij met de informatie dat het geleverd wordt als bouwpakket. Als de basis staat is het alsof u terug gaat in de tijd en met lego aan het bouwen bent. Een kwestie van rabatdelen blijven stapelen tot de gewenste hoogte bereikt is. Als het laatste deel geplaatst is kunt u deze afdekken met een afdeklijst die meegeleverd wordt.

Ondanks dat het niet al te moeilijk is zijn er klanten die geen zin, tijd of rechter handen hebben en die het monteren liever uitbesteden. Prima, geen enkel probleem voor ons.

Als u dus op zoek bent naar een partner die een aluminium schutting kan leveren tegen uitzonderlijk scherpe tarieven dan kunt u het beste bij ons een offerte aanvragen.  Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: