Bamboe schutting

Om een mooie natuurlijk ogende schutting te laten plaatsen is een bamboe schutting erg geschikt, het gaat gemiddeld zo’n tien jaar mee en is tevens een verantwoorde keuze. Ook een leuke optie is een schutting van kokos of wilgentenen. Een tip bij een schutting van wilgentenen, je kunt deze ook laten vlechten. Een bamboe schutting is verkrijgbaar in veel verschillende varianten.

Wij leveren rechte  schermen en schermen waarbij de bamboe schuin is verwerkt, een hekwerk of zoals net beschreven met of zonder  kader.

Weet u dat het een grassoort is en een lange (gemiddeld 10 jaar) levensduur heeft. Daarnaast is het slijtvast en schuttingen zijn door de compacte  structuur van de vezels van bamboe,vele malen harder dan menig ander houtsoort. U (of wij) kunnen de schermen tegen palen bevestigen van hetzelfde materiaal om éénheid te creëren. Wij gebruiken daar lange RVS schroeven voor. De “kaderschermen” kunnen gewoon met scherm steunen worden bevestigd. Ook dit leveren wij allemaal.

Een natuurlijke bamboe schutting

Is uw tuin ook uitermate geschikt voor een natuurlijke schutting dan heeft u alvast informatie kunnen lezen over de voordelen van een dergelijke tuinafscheiding.  Overigens adviseren wij u verder over onze site te surfen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Vindt u een schutting van bamboe of wilgentenen ook een schitterend gezicht in uw tuin? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij Bouwplaza: