Erkende Schutting zetter

Als u een keuze gaat maken uit het grote aanbod van aanbieders van schuttingen zijn er een aantal zaken die u kunnen helpen een juiste beslissing te nemen. Voor u als consument zijn zaken als certificering van het betreffende bedrijf in verband met onder andere garantie en leveringsvoorwaarden, belangrijk.

De Schutting-Concurrent is een erkend bedrijf dat beschikt over de verschillende keurmerken zoals: FSC, Duurzaam Keurhout en KOMO. Zo’n 25 jaar geleden zijn wij begonnen met het plaatsen van de eerste schutting. In deze tijd ging dat meestal om een hek of een omheining. Inmiddels leveren wij alle soorten schuttingen. Als u verder over onze site surft komt u daar ook zelf achter.

Een extra groot voordeel dat onze klanten ervaren is de prijs. Door onze afname de afgelopen jaren bij de diverse groothandels hebben wij een scherp inkoopbeleid bewerkstelligd. Alleen al door dit voordeel zijn wij de aangewezen partij ook uw schutting te leveren en eventueel te plaatsen.

Snelle service door onze schutting zetters

Wij verzorgen dan ook allerlei soorten schuttingen, van de originele houten schuttingen, composiet schuttingen, beton schuttingen en zelfs prachtige aluminium design schuttingen. Zo leveren wij de schutting geheel naar uw wens. Heeft u ook een wens, of droomt u van die ene bijzondere schutting die uw tuin siert? Maak van uw droom werkelijkheid en vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Graag tot ziens.

Onze erkenning bij Bouwplaza: