Hekwerken

U bent op zoek naar een nieuw hekwerk en wij hebben voor iedere tuin, erf of bedrijventerrein een mooi en geschikt hekwerk, tegen concurrerende prijzen. Vandaar onze naam. De Schutting-Concurrent. Met het leveren en plaatsen van schuttingen en hekwerken hebben wij jarenlange ervaring. De prijzen zijn vooral afhankelijk van het materiaal en de omvang van het hekwerk.

Als u kiest voor een hardhouten hekwerk , dan bent u natuurlijk goedkoper uit dan wanneer u kiest voor een hekwerk van duurzaam en milieuvriendelijk gemodificeerd hout. Ook de omvang is prijs bepalend. Een klein hek voor een particulier is goedkoper dan een groter exemplaar voor een tuin van een groot bedrijf.

Wat houtsoorten voor uw hekwerk betreft, heeft u bij ons een zeer ruime keuze. Op onze website vindt u een complete beschrijving  van de verschillende houtsoorten. Bij vrijwel iedere houtsoort komt er onderhoud aan te pas, des te duurzamer het hout .. des te minder onderhoud.

Uiteraard is een hekwerk waar weinig onderhoud voor nodig is vaak een hekwerk uit het duurdere segment, bijvoorbeeld een kunststof oftewel composiet hekwerk. Het voordeel is weer dat u jaren, zonder onderhoud, kunt genieten van uw hekwerk. Het is uw investering meer dan waard.

Professioneel en snel hekwerken plaatsen

Wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen van een hekwerk , dan kunnen wij u van tevoren al een richtprijs geven. Zo komt u niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Als u zelf een klusser bent, dan kunt u bij ons een hekwerk  aanschaffen en zelf plaatsen.

In het verleden hebben wij wel eens hekwerken geleverd voor een groep buren voor meerdere hekwerken ineens. Dat scheelde iedere bewoner een hoop geld. Tijdens de eerstvolgende buurtbarbeque wellicht een idee? Bij ons bent u altijd welkom.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: