Kunststof schuttingen

Wij hebben deze groep schuttingen onderverdeeld in 4 groepen

  • Kunststof horizontaal
  • Kunststof verticaal
  • Kunststof composiet
  • Hout kunststof

De voordelen zijn duidelijk. Het gemak bij het plaatsen in verband met het lichte gewicht van het materiaal, een lange levensduur en,voor u als potentiële klant wellicht de belangrijkste,  …. onderhoudsvrij!

Omdat onze schuttingen uit gerecycled kunststof zijn vervaardigd, is het kappen van bossen overbodig. Wij denken dat uiteindelijk composiet steeds meer het traditionele hout in de toekomst zal gaan vervangen. Grote voordeel, het regenwoud wordt bespaard.

Woont u aan de kust dan is inmiddels het behoud van de kwaliteit van deze schuttingen bewezen. Door de unieke samenstelling van het composiet ziet het er uit als echt hout, maar heeft alle voordelen van kunststof. Rotten kan simpelweg niet.

Het gebruik van kunststof schuttingen kent bijna geen onderhoud

Verf is een bescherming voor houtrot. Omdat onze schuttingen van composiet zijn, hoeft u dus ook nooit meer te schilderen. Pfff. Overigens lusten termieten en insecten geen kunststof, en zullen daarom een aantrekkelijker plekje opzoeken.

Overigens zijn deze tuinschermen ook getest op temperatuur verschillen. Ze blijven hun kwaliteit behouden, ongeacht de temperatuur in Nederland. En voor wat betreft het schoonhouden is het een kwestie van met de hogedrukreiniger afspuiten en laten drogen.

Het is uw investering meer dan waard, jarenlang plezier van uw nieuwe schutting!

U leest er zijn veel voordelen voor dit soort schuttingen. Surft u verder over onze informatieve site vooral onze foto’s kunnen inspirerend werken. Mocht u ons vervolgens de opdracht gunnen, dan kunt u gebruik maken van het offerte formulier op  deze site. Na ontvangst heeft u binnen maximaal 2 werkdagen, een kostenspecificatie in huis.

Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

 

 

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: