Tuinschermen

De Schutting-Concurrent is al jarenlang de specialist in het leveren en plaatsen van goedkope tuinschermen maar altijd van hoge kwaliteit.

Een schutting uitkiezen is een beslissing waar u goed over na moet denken. U wilt privacy creëren en met een schutting doet u dat. Maar dit is uiteraard niet de enige reden dat u op zoek bent naar een nieuwe schutting. Privacy staat op de eerste plaats, maar het oog wil ook wat.

De functie van de tuin is de afgelopen decennia sterk veranderd. Vroeger moest er vooral een logische oplossing zijn om de waslijn te bevestigen ….. nu stellen we ondertussen hele andere “eisen” of liever wensen, aan onze tuin.

En met de juiste schutting kunt u uw persoonlijke smaak tot uiting brengen.

Wij bieden schuttingen voor iedereen. Of u nu een groot of klein budget heeft, bij ons vindt u altijd wel een tuinscherm dat helemaal naar uw wensen is. Onze goedkope tuin schermen zijn verkrijgbaar in werkelijk alle soorten en maten. Zo vindt u dus een exemplaar dat helemaal bij de rest van uw tuin en woning past. Ook al zijn onze schuttingen voordelig geprijsd, toch zijn ze van een prima kwaliteit.

Professioneel uw tuinschermen laten plaatsen

Wanneer u uw tuinschermen bij ons aanschaft, dan garanderen wij u dan ook, dat wij deze in topconditie bij u afleveren., en overeenkomstig uw wens plaatsen. U heeft er dan ook jarenlang veel plezier van. Wij maken wel eens de vergelijking tussen het afwerken van de muren binnen en het plaatsen van schuttingen buiten. Schuttingen bepalen voor het grootste deel de stijl van uw tuin. U kunt dan ook, net als met behang, oneindig veel keuzes maken. Voor een klassieke nostalgische natuurlijke tuin zijn er weer heel andere schermen dan voor de strakke moderne tuin.

Informeer uzelf door verder over onze website te surfen en bezoek vooral onze projectpagina. Hier staan afbeeldingen van door ons geplaatste schuttingen in alle vormen, stijlen en maten.

Wellicht mogen wij u snel als nieuwe klant ontvangen.

 

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: