Tuinschutting

Voor het plaatsen van een tuinschutting , kunt u altijd terecht bij de Schutting-Concurrent. U bent zich momenteel druk aan het oriënteren. Het kan zijn dat u binnen klaar bent met verbouwen en dat nu de tuin aan een opknapbeurt toe is. Of u bent misschien net verhuisd en is uw tuin nu een overzichtelijke wanorde?!

Geen nood want er zijn in Nederland ontzettend veel leveranciers van tuinbenodigdheden. Wellicht bent u op onze site terecht gekomen omdat onze naam, en met name het laatste …concurrent, u aanspreekt. Onze tarieven zijn inderdaad scherp en gunstig. Dit is het resultaat van onze onderhandelingen met de groothandel. Wij mogen dan ook, in verband met onze afname, ook eisen stellen. Van dit prijsvoordeel genieten onze klanten dus ook, vandaar onze naam.

Goede tuinschutting voor de laagste prijzen

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Bekijkt u daarom onze foto’s om alvast van de sfeer te proeven.

Een budgetvriendelijke schutting is uiteraard ook mogelijk maar u moet zich wel realiseren dat deze chuttingen meer onderhoud nodig hebben. Maar misschien bent u wel iemand die graag uw handen uit de mouwen steekt in de tuin, dan kunt u met een gerust hart een goedkopere schutting nemen. Dit soort schuttingen vergt nu éénmaal meer onderhoud.

Heeft u, na het surfen over onze website, een keuze gemaakt dan kunt u het offerteformulier invullen en online verzenden. U heeft dan maximaaal binnen 2 werkdagen respons in de vorm van een kostenopverzicht. Mocht u meer behoefte hebben aan advies dan kan dat uiteraard altijd. Bij ons is de klant nog steeds koning!

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: