Duurzame schuttingen

Uw keuze voor een duurzame schutting kan diverse redenen hebben. Eén van de belangrijkste voor de meeste consumenten is het onderhoud, of eigenlijk het gebrek aan onderhoud. En dat is een prettig gevoel ook als u zelf al het schilderwerk buiten verzorgd.

Schuttingen zijn er in allerlei soorten hout en in beton, grind of aluminium. Maar juist de houten schuttingen worden het meest verkocht. Wij van de Schutting-Concurrent vinden het belangrijk dat al het hout dat wij gebruiken van een duurzame kwaliteit is. Daar kunt u dus ook op rekenen.

Op onze site treft u, per soort schutting, de eigenschappen en voordelen aan. Kunt u helemaal geen keuze maken of wilt u graag advies, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

Betaalbare duurzame schuttingen

Wij zorgen er dan ook voor dat alle schuttingen de keurmerken bevatten die nodig zijn voor duurzaam hout. Zodat we de zekerheid hebben dat het hout niet het einde betekent van de prachtige regenwouden. Het hout dat wij inkopen komt van gebieden die aan herbebossing doen en verantwoord telen en verschepen.

Zo heeft ook u de zekerheid van verantwoord hout in uw tuin. Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan en u zult versteld staan.

Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: