Palen en paalhouders

Schuttingen worden bevestigd aan palen, deze kunnen van hardhout zijn of van kunststof en zijn meestal bevestigd aan een stalen of betonnen voet ( de paalhouders). Wij zorgen ervoor dat de palen of afgeschuind zijn of een bedekking hebben van een zogenaamde sier dop. Hierdoor voorkomen wij dat het hout gaat rotten.

Een stevige schutting plaatsen met de juiste palen en paalhouders

Om te voorkomen dat de palen van geïmpregneerd hout gaan rotten, hebben wij paal houders. De Schutting-Concurrent heeft gekozen voor paal houders van gelakt staal, omdat deze nog beter helpen tegen het rotten van het hout. Deze hebben een levensduur van minimaal tien jaar en zijn duurzamer voor het milieu. Een prima keuze dus.

Wilt u een schutting plaatsen? Dan geven wij u het advies welke  u het beste kunt kiezen. Nieuwsgierig wat uw prijs zou zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

U bent zich aan het oriënteren over palen en paalhouders, maar toch adviseren wij u ook de rest van onze site te bekijken. Wellicht dat uw keuze qua schutting nog niet geheel vaststaat en raakt u geïnspireerd.

Onze erkenning bij Bouwplaza: