Grind of design schutting

De design-schutting is meestal gemaakt van aluminium. Aluminium schuttingen zijn te krijgen in allerlei verschillende maten en met verschillende motieven, waardoor je een prachtig strak geheel krijgt. Een andere vorm van een design-schutting is wel de grind-schutting. Dit geeft een bijzondere afscheiding voor een strakke moderne tuin.

Het te bereiken effect is dus geheel aan u. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u moeite heeft het beoogde eindresultaat te visualiseren. Vandaar dat wij op onze site verschillende foto”s hebben geplaatst om u een idee te geven van hoe het er ook bij u, uit kan komen te zien.

Een mooie grind of design schutting voor uw tuin

De ruimte van uw tuin wordt niet echt minder, dit komt doordat de dikte van deze schutting beperkt is. Ze zijn wel te verkrijgen in verschillende hoogtes. Om de schutting te vullen kunt u een keuze maken tussen twee soorten steentjes: Grind of Split. Weet u al wat voor een schutting u wil en wilt u weten wat de prijs is van de schutting? Neem contact met ons op via het vrijblijvende offerte formulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Het is helemaal uw keus, overigens wordt door uw investering in een nieuwe schutting, uw huis meer waard. Buiten dit voordeel is het uiteraard de bedoeling dat u jaren kunt genieten van een nieuwe schutting!

Onze erkenning bij Bouwplaza: