Onderhoud schutting

De houten schutting is preventief te beschermen, dit kunt u doen door het hout met een daarvoor bestemde verf te schilderen. Bij voorkeur kunt u kiezen voor een verf of beits dat weinig vluchtig organische oplosmiddel bevat. Er zijn verschillende producten om uw schutting mee af te werken. Producten die een iets mindere bescherming aan het hout geven, maar wel een apart karakter geven aan het hout zijn bijvoorbeeld: houtolie, beits of zelfs ecoleum en bruinoleum.

Schuttingen hebben onderhoud nodig!

Door uw houten schutting goed te onderhouden, dus de verf of ander product, regelmatig te vernieuwen, geeft u extra houdbaarheid aan uw schutting.

Een veel voorkomende klacht over een houten schutting is groene aanslag. Dit is gelukkig geen groot probleem. U kunt de groene aanslag prima verwijderen met een emmer warm water en soda of met het welbekende schoonmaakmiddel  azijn.

De Schutting-Concurrent kan u hierbij helpen, wij zorgen voor een goede afwerking en als u wilt kunnen wij zelfs het onderhoud  uit uw handen nemen. Wilt u hier meer informatie over, kunt u vrijblijvend het offerte formulier in vullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting en u zoekt er één die helemaal onderhoudsvrij is, dan adviseren wij u bij onze Composiet schutting te kijken. Van deze schutting heeft u jarenlang plezier en is geheel onderhoudsvrij.

Onze erkenning bij Bouwplaza: